Werkwijze van maatwerk koffers en tassen

Glober maakt hoogwaardige maatwerk koffers en industriële confectie op maat. Hierbij werken wij nauw samen met u om tot een product te komen dat aan uw wensen voldoet. Dit doen wij door het leveren van maatwerk tijdens het gehele proces van ontwerp tot productie en de logistieke dienstverlening.

Het ontwerp

De engineers van Glober helpen u bij het bedenken van een oplossing voor uw verpakkings-, presentatie- of transportvraag. Welke producten moeten verpakt worden en hoe stevig moet de verpakking zijn? We maken een nauwkeurige meting en inventarisatie van de te verpakken of te transporteren items. Onze ervaren engineers combineren deze inventarisatie met hun kennis op het gebied van ontwerp, materialen en productie om zo tot een oplossing te komen die past bij uw wensen en uw budget. Het maakt hierbij niet uit hoe groot de oplage is. Wij kunnen duizenden koffers voor u maken, maar ook één hoes voor een bijzonder object.

Onze engineers maken hiervoor gebruik van cad software om de vorm, het interieur en de specifieke functies van een koffer te ontwerpen. Wij zorgen er hierbij voor dat de inrichting van de koffer logisch, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Desgewenst kunnen wij een handmodel maken zodat u de koffer, tas, hoes of foedraal ook daadwerkelijk kunt vasthouden voordat deze in productie genomen wordt

Het productieproces

De door u goedgekeurde ontwerpen zullen gefabriceerd worden in onze fabriek in Arnhem. Glober kiest er bewust voor om producten in Nederland te produceren; zo kunnen we snel inspelen op vragen bij onze klanten. Daarnaast kunnen we zo werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In onze productiefaciliteit in Arnhem hebben we de beschikking over moderne productietechnieken:

De moderne productietechnieken stellen ons in staat om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. We werken hierbij met een grote precisie waardoor al uw goederen precies in de koffers of tassen passen.

Nazorg

Glober neemt ook graag de logistieke zorgen van haar klanten uit handen. Wij kunnen de koffers, tassen of hoezen voor u vullen en verzenden naar adressen over de hele wereld.