GLOBER KOFFERFABRIEK

Glober B.V. is een producent van koffers op maat volgens uw wensen. Voor wie produceren wij? Voor 99% voor bedrijven in binnen- en buitenland. Door ons grote assortiment en uitgebreid machinepark kunnen wij meestal aan al uw wensen voldoen.

Een presentatiekoffer voor dagelijks gebruik voor uw vertegenwoordiger of een sterke waterdichte koffer voor uw service monteur. Maar ook gunstig geprijsde kunststof koffers die puur als verpakking moeten dienst doen. Al deze koffers kunnen worden voorzien van een bedrukking en van een op wens gemaakt interieur.

Voor al uw producten is er een passende verpakkingsoplossing.

Naast koffers produceren we ook tassen, hoezen en foedralen op maat. Afhankelijk van het product en de aantallen produceren we deze in onze eigen fabriek in Arnhem of in Azië.

Bij het maken van koffers en industriële confectie werken wij nauw samen met u. Wij bespreken van tevoren uw wensen en we kiezen voor een oplossing die bij u past. Wij houden rekening met het product dat u wilt verpakken of presenteren, de uitstraling van uw merk en bovenal met uw budget. Vervolgens produceren wij de interieurs en de koffers. Dit doen we met behulp van moderne technieken als vacuümvormen, CNC frezen, watersnijden of 3D-printing.

Glober B.V. kofferfabriek

De geschiedenis van Glober Kofferfabriek

De kofferfabriek was tot 1 januari 2014 een bedrijfsonderdeel van sociale werkplaats  Presikhaaf Bedrijven te Arnhem. Door veranderingen in het beleid voor Sociale Werkvoorzieningen was Presikhaaf Bedrijven genoodzaakt om de productie van eigen producten af te bouwen. Dit was voor Louis Bootsma, al meer dan 22 jaar betrokken bij de fabricage van koffers, de kans om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Per 1 januari 2014 heeft hij Glober Koffers overgenomen en is verder gegaan onder de naam Glober B.V. Hiermee is verzekerd dat de kennis en kunde behouden blijft. Glober B.V. werkt nog steeds nauw samen met Presikhaaf Bedrijven om de kansen van gedetacheerde medewerkers op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Een maatschappelijk gevoel

Glober B.V. is een bedrijf dat hoogwaardige kwaliteitsproducten ontwikkelt voor klanten in binnen- en buitenland. Tegelijkertijd heeft Glober B.V. maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hierbij werkt Glober B.V. samen met Scalabor (v/h Presikhaaf Bedrijven) om de kansen van deze medewerkers op de arbeidsmarkt zoveel mogelijk te verbeteren. Door zaken te doen met Glober B.V. geeft u dus invulling aan uw betrokkenheid tot de maatschappij.