Glober Verlengstuk van uw gereedschap

Systeemoplossingen

Het Glober engineering team wordt vaak gevraagd om mee te denken aan integrale systeemoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan mobiele betaaloplossingen of aan mobiele presentatiedisplays waarin elektronica verwerkt zit. Onze engineers worden gevraagd om met een ontwerp te komen dat robuust is en er goed uit ziet. De koffer moet daarnaast makkelijk draagbaar zijn en op een eenvoudige manier zijn ingericht. Tot slot kunnen er eisen gelden qua connectiviteit (bijvoorbeeld verbinding met een mobiel datanetwerk) of moeten gegevens juist beschermd worden.

schuim bescherming

Toepassingen

De engineers van Glober hebben tal van dergelijke toepassingen ontwikkeld voor verschillende klanten. De uitdaging hierbij is om een functionele koffer te maken die er ook goed uit ziet. We maken daarom meestal geen gebruik van de flight case oplossing, maar van een onze andere koffersystemen. Vaak kiezen we hierbij voor de robuuste Carré koffer, het elegante Radius systeem. Als er een koffer nodig is met een afwijkende vorm dan kan deze vacuüm gevormd worden. In andere gevallen volstaat het om een interieur aan te brengen in een standaard kunststof koffer. Uiteraard zijn de koffers te voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrijfsuitingen.

Glober Carré koffer

Glober Carré koffer

Op de afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden van koffers met geïntegreerde systemen die door Glober zijn ontworpen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via <kanaal> en laat u informeren over de mogelijkheden.

Glober Carré koffer

Glober Radius Gellak koffer + lamp