Glober Transportkoffer

Het voordeel van een
transportkoffer op maat

Een transportkoffer is een hulpmiddel waarin u veilig al uw waardevolle producten en eigendommen kunt vervoeren. Wanneer u kostbare of kwetsbare goederen of instrumenten met een afwijkend formaat moet vervoeren, is een transportkoffer op maat een uitstekende oplossing. Deze transportkoffer is namelijk precies afgestemd op het te vervoeren voorwerp en kan aan al uw wensen en eisen worden aangepast.

schuim bescherming

Mogelijkheden voor transportkoffers

Wanneer u op zoek bent naar een transportkoffer op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken koffers in allerlei afmetingen en vormen van hoogwaardige materialen. Zodoende heeft u altijd een stevige transportkoffer op maat. Afhankelijk van uw producten, vervoerseisen en wensen kunnen wij een transportkoffer voorzien van een interieur op maat, waardoor uw eigendommen niet meer kunnen bewegen tijdens transport. Op deze manier kunt u garanderen dat uw goederen niet beschadigd raken tijdens het transport.

Glober Flightcase

Glober Flightcase

Het ontwerp en de ontwikkeling van de transportkoffer vindt altijd plaats in nauwe samenspraak met u. Op basis van uw wensen en maken onze engineers een ontwerp voor uw transportkoffer. Pas als u tevreden bent over het ontwerp beginnen wij met het fabriceren van de koffer. Hierbij maken wij gebruik van de modernste technieken.

Natuurlijk kunnen we uw transportkoffer voorzien van uw naam of bedrijfslogo, zodat de koffer altijd herkenbaar is. En wanneer u de transport koffer gebruikt om uw eigen producten naar klanten te versturen, kunnen we de koffers ook nog eens voor u vullen en verzenden. Op deze manier nemen wij al uw zorgen uit handen.

 

 

Glober Radius

Glober Radius

Bent u op zoek naar een transportkoffer op maat? Wilt u weten welke maatwerkmogelijkheden we bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Glober kunststof koffer
GL-WT serie

Kunststof koffers
Fototekst