Glober Presentatiekoffer

Presentatiekoffer

Een mooie presentatiekoffer is het visitekaartje van uw bedrijf. Door uw producten te verpakken in een mooie, stevige presentatiekoffer laten uw verkopers een professionele indruk achter op klanten. De presentatiekoffer beschermt uw producten niet alleen tijdens transport, ze helpen uw salesmedewerkers ook om uw producten op de juiste manier te presenteren aan potentiële klanten.

Presentatie koffer

Koffers op maat

Een standaardkoffer is niet altijd voldoende om uw producten op de juiste manier presenteren. Daarom maken wij koffers op maat. Wij kunnen zowel een standaardkoffer als een op maat gemaakte koffer voorzien van een interieur, waardoor u de ruimte in de koffer optimaal kunt benutten. Daarnaast komt een op maat gemaakt interieur de presentatie ten goede en voorkomt u beschadiging van de producten wanneer u reist. Wij kunnen een presentatiekoffer maken in alle denkbare maten. Afhankelijk van de toepassing van de koffer kunnen wij de buitenkant van aluminium of kunststof maken. Voor de herkenbaarheid kunnen wij de naam van uw bedrijfslogo en/of de naam van het bedrijf en product op de koffer aanbrengen.

Glober N-case Prosan

Glober Radius

Ruime ervaring in koffers

Als specialist in maatwerkkoffers hebben wij ruime ervaring op het gebied van presentatiekoffers. We produceren presentatiekoffers voor bedrijven in nagenoeg elke sector. Vaak kiezen we hierbij voor het mooie design van de Radius koffer. Deze koffers worden dan voorzien van een op maat gemaakt interieur, dat erop gericht is om uw producten zo goed mogelijk te laten zien.

Bent u op zoek naar een presentatiekoffer voor een specifiek product? Dan kunnen wij u helpen van begin tot eind: wij ontwerpen en ontwikkelen de koffer in samenspraak, zodat u altijd het best mogelijke resultaat hebt. Desgewenst kunnen we ook het vullen en verzenden van uw presentatiekoffers uit handen nemen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wilt u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Glober Radius

Glober Radius
Presentatie koffer Gardena