Flexkoffer van Glober

Het flexwerken met een koffer van Glober

Steeds meer bedrijven en professionals werken flexibel. Dit betekent dat uw medewerkers vaak op andere plekken werken en veel spullen bij zich hebben. Deze spullen moeten meerdere keren per dag en in uit gepakt worden. Daarnaast moeten kwetsbare spullen zoals laptops goed beschermd worden. Een flexkoffer biedt uitkomst voor mensen die flexibel werken. Een flexkoffer heeft een stevige behuizing zodat hij tegen een stootje kan. Daarnaast is de koffer voorzien van een trolley en wieltjes, zodat u de koffer makkelijk mee kunt nemen. De koffers bieden bovendien ruimte voor alle kantoorbenodigdheden, zodat u uw spullen snel in en uit kunt pakken. De flexkoffers kunnen uitgerust worden met cijfersloten om gevoelige gegevens beter te beveiligen.

Flex koffer

Een flexkoffer op maat

Een flexkoffer is een ideale oplossing voor iedereen die op verschillende plaatsen werkt zoals IT-ers, grafische ontwerpers en tekstschrijvers. Ook maken wij koffers voor bedrijven die overgaan op het Nieuwe Werken of desk sharing. Zo hebben wij onder meer koffers gemaakt voor scholen, banken, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten. Als een standaardkoffer niet aan uw wensen voldoet kunnen wij een flexkoffer op maat voor u maken. We ontwikkelen deze koffer dan in nauwe samenspraak met u, zodat deze precies aan uw wensen en behoeften voldoet. De koffer kan zo worden ingericht dat u uw laptop, tablet, hangmappen, ordners en andere materialen op praktische wijze kunt meenemen. Natuurlijk ontbreekt ook een pennenbakje voor uw kleine kantoorbenodigdheden niet. Doordat al uw spullen een eigen plekje hebben kunt u eenvoudig datgene vinden dat u nodig heeft.

Glober Flexkoffer

Glober standaard Flexkoffer

Iedere koffer anders

Zo divers als onze opdrachtgevers zijn, zo divers zijn ook onze koffers. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u kiezen uit een afwerking van kunststof of aluminium. Wilt u uw naam of logo op de koffer hebben? Dat is voor ons uiteraard geen probleem! Tot slot maken wij de koffers in verschillende oplages; van één koffer voor een zelfstandige ondernemer tot duizenden koffers voor een complete verzekeringsmaatschappij.

 

 

Flexkoffer

Flexkoffer gemeente Arnhem

flexwerk koffer

Flexkoffer met meerdere niveaus

Wilt u een flexkoffer op maat of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Glober Flexkoffer

Glober Flexkoffer Flightcase + Radius