Glober Beschermingskoffer

Bescherming

Glober maakt koffers, hoezen en andere beschermende verpakkingen voor allerlei producten. Onze koffers beschermen bijvoorbeeld robuuste gereedschappen maar ook kwetsbare medische instrumenten.

Uw producten vragen daarom soms om specifieke oplossingen met betrekking tot schokbestendigheid, gewicht, en ondersteuning. Maar uiteraard moet ook het draaggemak niet vergeten worden. De koffer is immers nodig om de spullen van A naar B te vervoeren.

Besschermingskoffer

Balans

Tijdens het ontwerp houden wij dan ook met al deze aspecten rekening. Wij zoeken een balans tussen compactheid, gewicht, bescherming en draaggemak. Uiteraard moet de koffer er ook goed uit zien. De koffer is immers een verlengstuk van uw product en van uw merk.

Afhankelijk van uw wensen maken we hierbij vaak gebruik van het robuuste Carré systeem of het meer elegante Radius systeem. In het interieur van de koffer brengen we CNC gefreesde of watergesneden schuiminterieur aan of kiezen we voor een oplossing met behulp van vacuümvormen. Een mooi interieur helpt niet alleen om uw producten beter te beschermen, het zorgt er ook voor dat de koffer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

GL-H serie

Glober Carré Gitaarkoffer

Innovatie

Glober beschikt over tal van moderne productietechnieken. Hierdoor kunnen wij koffers en andere producten, zoals hoezen en foedralen, maken van allerlei verschillende materialen. Door middel van het vacuüm vormen van kunststofplaat materiaal kunnen we bijvoorbeeld unieke interieurs maken voor een koffer. Specifieke onderdelen maken we zelf in kleine series met behulp van een 3D-printer.

Heeft u een beschermingskoffer op maat nodig voor uw producten? Wilt u weten welke maatwerkmogelijkheden wij bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Glober Flightcase

Glober Radius